Werkwijze

Bij een handgestempeld kaartje maak ik met name gebruik van enkelzijdige kaartjes op A6 formaat. De voorzijde wordt hierbij vaak in zijn geheel gestempeld (soms aangevuld met een gedrukte geboorteplaats en datum).
Omdat ik de stempels met de hand snijd is het voor mij te bewerkelijk om achterzijde geheel als tekststempel te snijden en daarom is de achterzijde een combinatie van gedrukte tekst en een stempel. Deze stempel kan bijvoorbeeld de hele naam zijn, of een illustratie dat aansluit met het ontwerp op de voorzijde.

Samen bespreken we de uitgangspunten voor het kaartje. Dit kan per mail, telefonisch of tijdens een afspraak bij mij in de studio. Doorgaans doe ik dit ongeveer 4 weken voorafgaand aan de uitgerekende datum. Op basis van de uitgangspunten start ik met schetsen en deze stemmen we af en pas ik aan tot we allemaal tevreden zijn.
Hoe werkt het als je het geslacht van je kind nog niet weet?

Ik neem dan in de schetsen de jongens- en meisjesnaam mee, en pas de kleuren in de schetsen aan als jullie dat specifiek willen. Verder is het uitgangspunt dat het ontwerp van het kaartje van toepassing is op zowel de meisjes als jongensvariant.

Enveloppen kan ik vooruit sturen, zodat je zelf vast de adressering in orde kunt maken.
Dan is het afwachten tot je kind is geboren. Na ontvangst van de geboortegegevens start ik met het snijden van de stempels, maak ik proefdrukken en stemmen we de stempelinktkleuren definitief met elkaar af. Daarna stempel ik de kaarten, en lever ik het totaalpakket per pakketpost bij jullie af (ophalen in studio is ook mogelijk).
De productietijd na ontvangst van de geboortegegevens tot en met de verzending is doorgaans één week.

Prijzen

De prijs bij een oplage van 100 kaartjes op maat is 430 euro (zonder extra opties als enveloppen, ronde hoeken, sluitzegels).
Zelf stempelen is ook een optie, de handlingkosten komen dan te vervallen.
Als je het prettig vindt kan ik je toegespitste offerte mailen zodat je kunt zien waaruit deze 430 euro is opgebouwd.

Heb je interesse in een geboortekaartje op maat?
Via onderstaand aanvraagformulier kun je je wensen en vragen opgeven, of je kunt me een mail sturen met daarin je specifieke vragen. Na ontvangst van je formulier neem ik contact met je op.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    De drukker werkt per 25 stuks en 50 stuks is het minimum. Als je 85 kaarten nodig hebt, kunnen we er 100 laten drukken en kan ik daar 85 van stempelen.
  • Als je de naam nog niet zeker weet dan graag de namen doorgeven waarover je twijfelt. Mijn ervaring is dat dit bij kan dragen in de besluitvorming. Indien je het geslacht nog niet weet maak ik een ontwerp dat voor zowel een jongen als meisje passend is. Helaas is het niet mogelijk om twee compleet verschillende ontwerpen voor een jongen en een meisje uit te werken.
  • NB: de lengte van een pasgeboren kindje wordt steeds minder opgemeten door de verloskundige.
    Superhandig voor het dichtplakken van je enveloppen!
Volg mij op Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.