VersaMagic dew drops nu in mijn webshop

Geschreven door steef op 20 november 2018

Heel blij dat ik mijn favoriete stempelinkt nu zelf aan kan bieden via mijn webshop!Voor mijn handgestempelde geboortekaartjes op maat gebruik ik graag de stempelinkt van VersaMagic. Een Japans merk, met mooie kleuren en een mat, poederachtig effect. De druppelvorm van deze stempelkussentjes maakt dat je ook hele kleine hoekjes gericht kunt inkleuren tot grotere oppervlakten. De kwaliteit is erg goed en de kussentjes gaan lang mee.
Ik heb mijn favoriete kleuren ingekocht en ze zijn verkrijgbaar per stuk, per drie stuks of per vijf stuks.
De prijzen zijn 2,50 euro per stuk, 6,50 euro voor drie kussentjes en 10 euro voor vijf stempelkussentjes.
Tip voor de decembermaand: inktkussentjes zijn een perfect cadeautje om te geven of te krijgen! πŸ™‚